ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ PHILOXENIA


   Στα πλαίσια της Τουριστικής Εκθεσης Θεσσαλονίκης PHILOXENIA
2014 ο Σύλλογος Ξενοδόχων Γαλαξειδίου και Αγίων Πάντων διά της εκπροσώπου του κ.Ρένας Καμβύση,είχε συνάντηση  με τους αντιπροσώπους
του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ελληνορωσικών Σχέσεων οι οποίοι έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Δελφών με προοπτική για μια μελλοντική συνεργασία. 
 Η ρωσική αγορά τα τελευταία χρόνια αποτελεί στόχο πολλών επιχειρηματικών κλάδων από την Ελλάδα και σίγουρα δίκαια καθώς πρόκειται για μια οικονομική υπερδύναμη η οποία μάλιστα τα τελευταία χρόνια φανερώνει έναν σταθερά υψηλό  ρυθμό ανάπτυξης  . Η Ελλάδα είναι μια χώρα που ελκύει το ρωσικο λαό για πολλούς λόγους. Ο ρώσος επισκέπτης ενδιαφέρεται εκτός από τους αρχαιολογικούς μας χώρους ,τη θάλασσα και το γαλαζιο ουρανό της και για εναλλακτικό τουρισμό π.χ. θρησκευτικό τουρισμό .

 Ο σύλλογός μας θα  συνεχίσει τόσο τη θετική αυτή επικοινωνία που είχε  με τη ρώσικη αντιπροσωπεία όσο και  με τις υπόλοιπες εξίσου σημαντικές επαφές που έκανε στα πλαίσια της τουριστικής  έκθεσης ,ώστε όλες αυτές να καρποφορήσουν προς όφελος της τουριστικής ανάπτυξης του τόπου μας. 

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Eυχαριστούμε για την επισκεψη .Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επισήμανση ,παρατήρηση ή πληροφορία