Τιμητική εκδήλωση για τους βραβευμένους μαθητές της Σχολής ΙΕΚ ΕΠΑΣ Γαλαξιδίου

                                                                  




    Χθες το βράδυ 12/3/20015  στις 8.30   πραγματοποιήθηκε στη σχολή ΙΕΚ  ΕΠΑΣ  Γαλαξιδίου μια πολύ όμορφη κι αξιόλογη εκδήλωση  με πολλούς προσκεκλημένους επίσημους και μη. Με αφορμή την πρόσφατη βράβευσή των μαθητών της σχολής που πήραν μέρος  στον  9o ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ( ΗELEXPO Detrop) στις 26/02/2015 – 01/03/2015 στη Θεσσαλονίκη , η σχολή ΙΕΚ  ΕΠΑΣ  Γαλαξιδίου τίμησε τους μαθητές αλλά και τους καθηγητές  που συνέβαλλαν τα μέγιστα γι αυτή την μεγάλη επιτυχία. Τα παιδιά χάρισαν στη σχολή  συνολικά  17 βραβεία (1 αργυρό, 8 χάλκινα και 8 επαίνους)  και στον εαυτό τους  έναν δρόμο που διαγράφεται λαμπρός όσον αφορά την επαγγελματική τους καριέρα .Εμείς από την πλευρά μας οφείλουμε να τους συγχαρούμε και να τους ευχηθούμε πάντα επιτυχίες 

Τα παιδιά χάρισαν στη σχολή συνολικά 17 βραβεία (1 αργυρό, 8 χάλκινα και 8 επαίνους) και στον εαυτό τους έναν δρόμο που διαγράφεται λαμπρός όσον αφορά την επαγγελματική τους καριέρα .Εμείς από την πλευρά μας οφείλουμε να τους συγχαρούμε και να τους ευχηθούμε πάντα επιτυχίες .
Ο χώρος της σχολής γέμισε από ευωδιές και καλαισθησία από τα εξαιρετικά πιάτα που ετοίμασαν οι μαθητές της σχολής αλλά και την όμορφη παρουσίαση των μπουφέ που επιμελήθηκαν με τόσο επαγγελματισμό και μεράκι. Αγαπητοί προσκεκλημένοι και μέλη της τοπικής κοινωνίας του Γαλαξιδιού είχαν την τύχη να δοκιμάσουν πραγματικά "έργα ανώτερης γευστικής τέχνης". «Τα πιάτα που ετοίμασαν σήμερα τα παιδιά για τη βραδιά αυτή είναι κι εκείνα που παρουσίασαν στη Θεσσαλονίκη και για τα οποία βραβεύτηκαν στον διεθνή διαγωνισμό» μας τονίζει ο καθηγητής τους Λευτέρης Μπαϊράμης .
Ο διευθυντής του  ΙΕΚ  ΕΠΑΣ  Γαλαξιδίου κ. Στέλιος Μοσχονάς  φανερά συγκινημένος ευχαρίστησε τους μαθητές και καθηγητές της σχολής αλλά και τους υποστηρικτές και χορηγούς της  για την αμέριστη βοήθειά τους που τόσο την έχει ανάγκη η Σχολή για την εύρυθμη λειτουργία της. Στην ομιλία του είχε την ευκαιρία να διαβάσει και την συγχαρητήρια επιστολή της Υπουργού Τουρισμού κ.  Έλενας Κουντουρά .Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και πολλοί επίσημοι προσκεκλημένοι  οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συγχαρούν από κοντά  τους μαθητές ,καθηγητές  και υπεύθυνους της σχολής για τη μεγάλη διάκριση . Ανάμεσά τους ο νέος Αντιπεριφερειάρχης, ο Κώστας Μίχος, ο Αντιδήμαρχος δήμου Δελφών κος Νάκος Γεώργιος, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Δελφών κ.Λουκάς Αναγνωστόπουλος, η αντιδήμαρχος τουρισμού του δήμου Δελφών κ. Μαίρη Ανδρεοπούλου ,ο πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Γαλαξιδίου κ. Γεώργιος Μηνάς,ο  πρόεδρος του Εμπορικού &Βιομηχανικού επιμελητηρίου Φωκίδας κ. Γαζής Γεώργιος , η κα Έλλη Κοτσάνου πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής Δήμου Δελφών.
Ξεχωριστή μνεία και ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους της Σχολής αλλά και του συνόλου της τοπικής κοινωνίας του Γαλαξιδιού ανήκει στη κα  Αθανασία Σπ. Παντελεημονίτου Πρόεδρο & Δ/νουσα Σύμβουλο της Εταιρίας ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ τόσο για την παρουσία της στην εκδήλωση όσο πολύ περισσσότερο για τη συνεχή και ουσιαστική στήριξη της. Η αρωγή της σε κάθε αγαθό έργο ή σκοπό είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο κι αποτελεί μια σημαντική παράμετρος που οφείλουμε όλοι να τη καταδεικνύουμε σε κάθε ευκαιρία .

, Οι μαθητές με το υπεύθυνο καθηγητικό προσωπικό  κατάφεραν να πραγματοποιήσουν την άψογη εκδήλωση .Προς το  τέλος της βραδιάς επιφύλαξαν και  μια εντυπωσιακή επίδειξη δεξιοτήτων  παρασκευάζοντας διάφορα  κοκτέιλ   για τους παρευρισκόμενους.
Είμαστε σίγουροι πως αυτή η σχολή θα συνεχίσει την επιτυχημένη της πορεία και θα μας δίδει πάντα την ευκαιρία να θαυμάζουμε αυτά τα δείγματα ανώτερης μαγειρικής τέχνης . 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !  
 
 
 



  


0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Eυχαριστούμε για την επισκεψη .Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επισήμανση ,παρατήρηση ή πληροφορία