ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ



ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σύλλογος Ξενοδόχων και Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Γαλαξειδίου κι Αγίων Πάντων Φωκίδας

Αγαπητά μέλη του συλλόγου μας 

  όπως όλοι ήδη γνωρίζετε η γιορτή της 2ης Ρουμελιώτικης  Κουζίνας  είναι πια γεγονός. Μια γιορτή που έχει γίνει  πια θεσμός. Ο Δήμος Δελφών και η Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Γαλαξειδίου συνδιοργανώνουν τη σημαντική αυτή εκδήλωση με τη βοήθεια και την υποστήριξη καταξιωμένων σεφ, όπως είναι ο κ.Μαμαλάκης Ηλίας και η κ. Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ,των συλλόγων ,παραγωγών τοπικών προϊόντων αλλά και του απλού λαού που ενισχύει με τη δική του ουσιαστική συμβολή τη προσπάθεια αυτή .
 Μια μαγειρική πανδαισία  περιμένει τους επισκέπτες και τους λάτρεις της παραδοσιακής κουζίνας.  Η γιορτή θα πλαισιωθεί με μέρος διαγωνιστικό  .Οι όροι συμμετοχής ήδη έχουν εκπονηθεί από τη  Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Γαλαξειδίου .Για όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να διαβάσουν εδώ :  http://visitgalaxidi.blogspot.gr/2015/04/3-2015.html
   Για δεύτερη λοιπόν συνεχόμενη χρονιά το Γαλαξίδι  φιλοξενεί  τη δεύτερη μέρα αυτής της ξεχωριστής εκδήλωσης στην τοποθεσία «Κιόσκι» του Μόλου και θα αποτελέσει ξανά το επίκεντρο ενδιαφέροντος για πολλούς επισκέπτες που αγαπούν την παραδοσιακή ρουμελιώτικη κουζίνα και τις  εκλεκτές δημιουργίες της. 
 
 Στα πλαίσια αυτής της εκδήλωσης  σας πληροφορούμε πως ο Σύλλογος μας  ως εκπρόσωπος όλων των   Ξενοδόχων & Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Γαλαξειδίου & Αγίων Πάντων  θα λάβει ενεργό μέρος επιθυμώντας να εδραιώσει μια θέση που δικαιωματικά του ανήκει  καθώς αποτελεί έναν από τους πιο  σημαντικούς  εκπροσώπους της ρουμελιώτικης  κουλτούρας και γεύσης. 
   Αγαπητοί φίλοι δε μπορεί να αγνοήσει κανείς το γεγονός πως οι επισκέπτες στο τόπο μας πρωτογνωρίζουν  κι απολαμβάνουν τη ρουμελιώτικη κουζίνα  μέσα από τους δικούς μας επαγγελματικούς  χώρους, μέσα από τα δικά μας πρωινά και γεύματα . Γι΄αυτό το λόγο θεωρούμε πολύ σημαντική τη συμμετοχή μας ως συλλογικό όργανο  σ΄αυτή την εκδήλωση .
   Όπως κατανοείτε λοιπόν όσο μεγαλύτερη η συμμετοχή τόσο και πιο αποτελεσματική και σημαντική μπορεί αυτή να είναι.
Στη γιορτή αυτή ο σύλλογος θα συμμετάσχει με δικό του πάγκο παρουσιάζοντας όλες τις γευστικές παραδοσιακές δημιουργίες που εθελοντικά και με μεράκι πολύ τα μέλη του θα επιμεληθούν.
Παρακαλούμε λοιπόν όλους εσάς που επιθυμείτε να συμμετάσχετε ενεργά σ΄αυτή τη γιορτή γεύσεων να δηλώσετε έγκαιρα τη συμμετοχή σας εως  και την Κυριακή 26 -4-2015  .
Η διαδικασία που μπορείτε να ακολουθήσετε είναι  απλή  και η εξής:
1)      Μπορείτε να στείλετε ένα απαντητικό e mail  στο info@togalaxidi.gr καταθέτοντας τη συμμετοχή σας και ορίζοντας  τον τύπο της γευστικής επιλογής σας  (π.χ.  ρουμελιώτικη πίτα, ρουμελιώτικο γλυκό ή έδεσμα  κ.λ.π.)
Είτε 
2)      Δηλώνετε τη συμμετοχή σας στα τηλέφωνα :2265042433, 6979239085


 ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ

 Για την εύρυθμη λειτουργία της παρουσίασης κατανοείται από τους συμμετέχοντες πως η συνέπεια και η καλή διάθεση αποτελούν απαραίτητη προϋποθέση. Γι΄αυτό το λόγο επισημαίνεται πως θα τηρηθεί αυστηρά και το χρονικό όριο κατάθεσης των γευστικών δημιουργιών σας όσον αφορά την ημέρα της εκδήλωσης. Η τελευταία χρονική προθεσμία κατάθεσης θα είναι έως και στις 11.30 π.μ. την Κυριακή στις 3-4-2015 στο πάγκο του συλλόγου στο Μόλο και παρακαλούμε θερμά να τηρηθεί  ο χρόνος προσέλευσης προς αποφυγήν δυσάρεστων καταστάσεων.

Σημαντική επισήμανση :
Χρέος του κάθε συλλόγου είναι να επιβραβεύει πάντα όλα τα ενεργά μέλη του . Σύμφωνα με αυτή την προϋπόθεση κι ο σύλλογός μας θα τονίσει και θα προβάλλει ιδιαίτερα την ενεργή συμμετοχή όλων εκείνων που θα απαντήσουν θετικά στο κάλεσμά του και θα συμμετέχουν στη μεγάλη αυτή γιορτή που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τη πόλη μας ,μέσω των σελίδων που διαθέτει στο διαδίκτυο .
Σας γνωστοποιούμε επίσης πως με πρωτοβουλία του συλλόγου μας η γιορτή θα καλυφθεί και τηλεοπτικά  από το τοπικό κανάλι της Ναυπάκτου  « Le Panto» .Ευχαριστούμε ιδιαίτερα γι΄αυτό το δημοσιογράφο του τηλεοπτικού καναλιού « Le Panto»  κ.Σωτήρη Καρέλη ο οποίος θα επιμεληθεί  προσωπικά και την κάλυψη  της εκδήλωσης.

με εκτίμηση

το Δ.Σ.



0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Eυχαριστούμε για την επισκεψη .Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επισήμανση ,παρατήρηση ή πληροφορία